Fossheim Hotell

Et på Fossheim Hotell

Det kan hende  du kjenner ei fristande duft frå kjøkenet som lokkar deg ned til spisesalen. Heilt sidan 1978 når hotellvert Svein Garmo tok over drifta av hotellet har fokuset vore mat og bruk av lokale råvarar såframt tilgangen og kvaliteten er bra.
Fristande duft

Velbekomme!

Kjøkensjefen vår ynskjer at når du kjem til Lom skal du få smake noko av det som finst her i nærområdet, frå fjell, fiskevatn og gardar. -Gjerne med ein moderne vri.

Han er oppteken av at maten skal vera enkel, med rike smakar som harmonerer godt.

Spisesalen er open for frukost for både buande og dei som ikkje overnattar hjå oss. I resepsjonen kan du bestille matpakke og påfyll av termos til morgondagens tur.
Eit smakeleg måltid

Meny

Her på Fossheim freistar vi å lage enkel og ærleg mat, gjerne frå lokale produsentar.Vi vonar du får eit smakeleg måltid!

Vi kan gjere endringar i menyen for å tilpasse oss allergener, men gje oss beskjed på førehand.

Bordreservasjon er nødvendig!

Velbekomme!

Forrettar og Hovedrettar

Dessert

Småsvolten?

Barnemeny

Referanser

Kva gjestane våre seier

Bestill

Bestill ditt historiske eventyr i dag

Opplev ekte norsk gjestfriheit på Fossheim Hotell! Bestill overnatting i historiske omgjevnader med lokal mat, turstiar og nasjonalparkar i nærleiken. Vel mellom familierom, hytter eller våre unike romstandardar.