Gode tilbod

Kulinarisk pakke

Lom er kjend for sin rike mattradisjon og rike mattilbod. Les meir om pakkene ved å trykkje på biletet over.
17/9/23

Matopplevingar 

Lom er kjend for sine rike matkultur og  det er ikkje til å stikke under ein stol at vår tidlegare kjøkensjef Arne Brimi har vore med på å fremje den gjennom si nytenking og sitt arbeid på Fossheim i over 20 år, og i Lom i over 40 år.

Vi vil framleis freiste å halde fokus på rein, enkel og smakfull mat på vårt kjøken, inspirert av naturen som omgjev hotellet, lokale produsentar og leverandørar. I sesong kan vi få levert ferske råvarer på døra og utanom sesong freistar vi finne andre gode produkt som passar årstida og som kokkane tykkjer er spennande.

Heidrun har teke sommelier utdanning og ilag med far Svein og sommelier Kaja smakar og plukkar dei vinar til drikkekartet og set vin til menyane. Ingrid har ølkelner kurs og kan kome med forslag til øl som passar maten. 

Visste du at du sparar litt på å velge ei kulinarisk pakke når du bookar på førehand?

Fossheim Meny

Menypakke 3 Retter

* Overnatting i dobbeltrom Økonomi i Amerikabygget

* 3 rettar Fossheim meny

* Frukostbuffèt

Kr.1540,- pr. person i dobbeltrom

Menypakke 3 Retter

* Overnatting i dobbeltrom Standard i hovudbygget

* 3 rettar Fossheim meny

* Frukostbuffèt

Kr.1740,- pr. person i dobbeltrom

Menypakke 3 Retter

* Overnatting i dobbeltrom Superior i hovudbygget

* 3 rettar Fossheim meny

* Frukostbuffèt

Kr.1840,- pr. person i dobbeltrom

Bestille gjer du enkelt ved å velge til meny når du bookar rommet her på heimesida eller tlf. 61 21 95 00 / epost: resepsjon@fossheimhotel.no

Referanser

Kva gjestane våre seier

Bestill

Bestill ditt historiske eventyr i dag

Opplev ekte norsk gjestfriheit på Fossheim Hotell! Bestill overnatting i historiske omgjevnader med lokal mat, turstiar og nasjonalparkar i nærleiken. Vel mellom familierom, hytter eller våre unike romstandardar.