Kulinarisk pakke
Matopplevingar
Lom er kjend for sine rike matkultur og det er ikkje til å stikke under ein stol at vår tidlegare kjøkensjef Arne Brimi har vore med på å fremje den gjennom si nytenking og sitt arbeid på Fossheim i over 20 år, og i Lom i over 40 år.
Vi vil framleis freiste å halde fokus på rein, enkel og smakfull mat på vårt kjøken, inspirert av naturen som omgjev hotellet, lokale produsentar og leverandørar. I sesong kan vi få levert ferske råvarer på døra og utanom sesong freistar vi finne andre gode produkt som passar årstida og som kokkane tykkjer er spennande.
Heidrun har teke sommelier utdanning og ilag med far Svein og sommelier Kaja smakar og plukkar dei vinar til drikkekartet og set vin til menyane. Ingrid har ølkelner kurs og kan kome med forslag til øl som passar maten.
Visste du at du sparar litt på å velge ei kulinarisk pakke når du bookar på førehand?
Fossheim Meny
Menypakke 3 Retter
* Overnatting i dobbeltrom Økonomi i Amerikabygget
* 3 rettar Fossheim meny
* Frukostbuffèt
Kr.1540,- pr. person i dobbeltrom
Menypakke 3 Retter
* Overnatting i dobbeltrom Standard i hovudbygget
* 3 rettar Fossheim meny
* Frukostbuffèt
Kr.1740,- pr. person i dobbeltrom
Menypakke 3 Retter
* Overnatting i dobbeltrom Superior i hovudbygget
* 3 rettar Fossheim meny
* Frukostbuffèt
Kr.1840,- pr. person i dobbeltrom
Bestille gjer du enkelt ved å velge til meny når du bookar rommet her på heimesida eller tlf. 61 21 95 00 / epost: resepsjon@fossheimhotel.no